Școala de șoferi ELIT, prin natura activității, i-a încurajat mereu pe cei pasionați, să își depășească limitele. Pe cei ce simt teamă, să și-o învingă. Iar pe cei care nu au permis de conducere, să și-l dorească.

Deoarece credem în puterea exemplului, anul acesta am decis să ne alăturăm unei mișcări pe care o considerăm cu adevărat onorabilă – creșterea prestigiului motorsportului, susținerea și promovarea acestuia. Obiectivul nostru, în calitate de parteneri oficiali ai Raliului Sibiului 2020, a fost să ne ridicăm la înălțimea provocărilor din mediul automobilistic sportiv.

Pentru că așa cum mereu am spus, pasiunea echipei ELIT pentru mașini nu cunoaște granițe, acesta a fost pasul firesc pe care trebuia să îl facem pentru a ne demonstra și mai mult devotamentul pentru domeniul auto. A fost un START curajos pentru noi, o experiență unică, pe care sperăm să o transformăm în tradiție. Ne mândrim că am putut lua parte la readucerea „legendei pe macadam” după 7 ani și ne dorim ca acesta să fie începutul unei noi ere pentru sportul sibian.

Am fost reprezentați în acest demers de către directorul școlii, Horațiu Baltador. Fiind exemplul perfect de persoană pasionată și dedicată, atunci când vine vorba de condus, Horațiu a făcut artă din iubirea pentru mașini și a devenit copilot și organizator de raliu. Președinte al asociației Sibiu Racing Team, organizatoarea Raliului Sibiului 2020, a acceptat această provocare îndeplinindu-și visul și reușind, împreună cu restul echipei, să aducă în fața tuturor un adevărat spectacol și un eveniment de amploare.

”Fiind prima etapă de macadam din acest an, am decis împreună cu echipa de organizare, că trebuie să avem o etapă care să ramână în amintirea celor care participă, cu cât mai multe lucruri bune. Am încercat, să aducem probele la un nivel cât mai bun din punct de vedere al suprafeței, chiar dacă bugetul a fost extrem de restrâns. Am reușit acest lucru și cred că a fost anul cu cele mai bune probe. Țin să mulțumesc pe această cale autorităților, atât Primăriei Sibiu, cât și primăriilor din Rășinari, Gura Râului și Râul Sadului, dar și Consiliului Județean Sibiu, care ne-au oferit sprijinul în tot ceea ce am reușit să organizăm, dând dovadă de multă implicare acolo unde aveam multă nevoie. Am muncit foarte mult și doar pentru că am muncit ca o echipă, toți din organizare, am reușit tot ce s-a văzut. Vreau să mulțumesc lui Alex, Călin, Marius, Mircea, Sebi, Angela, Florin, Gabriela și tuturor celor care au făcut tot posibilul pentru ca această etapă să fie una reușită. Am ținut foarte mult să pot ajuta și din partea Școlii de Șoferi ELIT, să pot arăta sibienilor că suntem o școală de șoferi care crește, care este aproape de comunitate și care sprijnină astfel de evenimente-emblematice pentru Sibiu. Vreau să mulțumesc și familiei, în special soției mele, care m-a înțeles în toată această ultimă perioadă, în care mi-am dedicat timpul echipei pentru a pune la punct cele mai mici detalii ale evenimentului”, a declarat Horațiu Baltador, președintele Sibiu Racing Team-organizator al Raliului Sibiului 2020.

Rezultate remarcabile a avut și în calitate de concurent și copilot, alături de Alexandru Ardelean, aceștia clasându-se pe locul al 3-lea la clasa Swift Cup din cadrul Raliului Sibiului 2020 și pe locul 2 in clasamentul echipelor, alături de Sibiu Racing Team.

Category