Testimoniale - Scoala de soferi Elit - Ce spun cursantii nostri
INSCRIERE

Ce spun cursantii nostri …

Doresc sa multumesc Scoala de soferi Elit pentru toata seriozitatea de care a dat dovada si in special domnului Horia Birsan, care a avut rabdare cu mine si m-a ajutat sa imi insusesc calitatile unui sofer, de asemenea si domnului Gigi care a predat bazele legislatiei rutiere.

– Popa Florin , 28 October, 2022

🔸Multumesc lui Alin si echipei Elit pentru ca m-au sustinut in momentele bune dar si in cele mai putin bune. Doar impreuna am reusit!!

🔸Am avut o inspiratie divina cand am ales scoala de soferi Elit. Sunt profesionisti in tot ce fac, te ajuta cu orice nelamurire, iti explica clar pasii pe care trebuie sa ii urmezi astfel incat sa intelegi si sa depasesti orice frica. Ii sunt recunoscatoare profesorului de legislatie Gigi Catalina, orele caruia au fost o adevarata placere. Si cel mai mare multumesc lui Alin Birsan, care a avut mai multa incredere in mine decat eu insami. Este omul echipat cu o rabdare ”agabaritica”, cu mult calm, explicatii clare si cu o atentie aparte la nevoile fiecarui elev. Datorita lui si intregii echipe Elit am transformat frica in realizare. Sunteti fantastici, va recomand din tot sufletul!

🔸Echipa Elit va ofera o lectie foarte constructiva pe care o veti tine minte peste ani si ani si pe care o veti spune copiilor vostrii. Va garantez ca profesionalismul si rabdarea sunt prezente aici si va garantez ca puteti lua carnetul cu usurinta. Oamenii de aici mi-au fost atat instructori cat si cei mai buni prieteni. Imi amintesc cand ma duceam la orele de condus cu cel mai mare entuziasm si de abia asteptam sa ii povestesc instructorului meu, Alin Birsan, toate trasnaile mele si sa radem impreuna. Cand veneam la orele de legislatie ziua mea era mai frumoasa, mai ales atunci cand domnul Gigi ne explica totul pe intelesul nostru cu ajutorul micilor lui jocuri. La intrare ma astepta doamna Mihaela cu un zambet senin care imi dadea incredere. Totul este minunat aici recomand cu tot dragul si incredere Scoala de Soferi Elit!

– Trampa Dragos, Tamara Barbu si Alexia Preda , 27 August, 2021