Ce spun cursantii nostri ... - Scoala de soferi Elit
INSCRIERE

Ce spun cursantii nostri …

31 iulie 2023
Albu Giulia

Vreau sa multumesc din suflet scolii Elit si in special domnului instructor Radu Stoica pentru sprijinul si rabdarea oferita.
Recomand cu cel mai mare drag Scoala de soferi Elit!

31 iulie 2023
Cazacu Alexandru

Mulțumesc școlii de soferi Elit pentru atenția acordata!

28 iulie 2023
Cali Veronica

Doresc sa mulțumesc pentru marele ajutor,răbdarea și profesionalismul întregii echipe Elit dar în special lui Marius Rădulescu și Horațiu Baltador. Am fost admisă, datorita cunoştinţelor, încurajărilor și susținerea domniilor instructori. Aceste cunoştinţe au fost dobândite prin învățătura, generozitate şi, bineînțeles, prin experiența pe care am avut-o lucrând direct cu dumneavoastră în tot acest timp, pentru care vă reînnoiesc sincerele mele mulțumiri. Recomand cu încredere echipa Elit!

27 iulie 2023
Muntean Alexandru si Nistor Anamaria

Mulțumesc instructorului meu Gigi cât si echipei Elit pentru ca mi-au fost alături in obținerea permisului de conducere. Recomand aceasta scoala!

27 iulie 2023
Stupariu Sergiu

Cel mai bun profesor de legislatie Gigi, instructori sociabili, prietenosi si foarte bine pregatiti.

27 iulie 2023
Maerean Eduard

Echipa Scoala de soferi Elit, o echipa de oameni faini, profesionisti si foarte intelegatori. Multumesc intregii echipe Elit si le urez succes in continuare!

27 iulie 2023
Damian Filofteia

Multumesc echipei Elit pentru pregatirea fără de care eu astăzi nu as fi reușit!Mulțumesc domnului Gigi pentru răbdare si încurajare!Admisă din prima! 🤗

25 iulie 2023
Hera Erika

Doresc să mulțumesc întregii echipe Elit pentru tot ce am învățat. În special vreau să îi mulțumesc instructorului meu Claudiu pentru răbdarea și încurajările acordate care m-au făcut să am mult curaj și încredere în mine. Recomand Elit cu cea mai mare încredere!

21 iulie 2023
Dicu Marian

Recomand cu incredere Scoala de soferi ELIT!
O echipa de oameni calmi, intelegatori, pasionati, dedicati, intr-un cuvant, o echipa de PROFESIONISTI.
Cu siguranta o sa gasiti aici oameni care isi doresc sa va invete sa conduceti responsabil si in siguranta!
Multumiri domnului Gigi pentru dedicare in procesul de invatare si cunoastere a legislatiei rutiere, multumiri domnilor instructori Marius si Horatiu, pentru implicare, rabdare si nu in ultimul rand, multumiri intregii echipe ELIT pentru profesionalism!

20 iulie 2023
Voaides Marius

Ii multumesc domnului Stoica Radu pentru profesionalismul de care a dat dovada, increderea acordata si pentru rabdare. Sunt recunoscator si domnului Gigi Catalina pentru partea teoretica cat si pentru glumele de la orele de legislatie! A fost o experienta frumoasa si o sa recomand Elit!

20 iulie 2023
Bunaciu Teodora

Recomand Scoala de soferi Elit!
De la partea de organizare pana la cea practica, am dat doar de personal profesionist si amabil. Orele de legislatie au fost sustinute intr-un mod captivant si serios, unde este imposibil sa nu reusesti sa intelegi lectiile predate. La orele practice am avut ocazia sa aplic ce am invatat la legislatie, iar greselile mi-au fost explicate si s-a lucrat la remedierea lor. O scoala extraordinara din toate puntele de vedere.

17 iulie 2023
Teaca Vlad

Cursurile de legislatie bine structurate si pe intelesul tuturor!Echipa Elit profesionista si devotata. Multumesc pentru ajutorul oferit in obtinerea permisului de conducere!

13 iulie 2023
Ciugudean Simona

Multe multumiri echipei Elit, in special domnului instructor Catalina Gheorghe pentru reusitele mele in obtinerea permisului de conducere!
Recomand cu incredere aceasta Scoala de Soferi!

13 iulie 2023
Neata George, Costianu Mihai si Covaciu Ionut

Vrei permis ? Vino la Elit! Cei mai profesionisti din acest domeniu!
Multumesc domnului instructor Radu pentru tot ajutorul si sprijinul oferit.
Multumesc domnului Gigi pentru toata atentia de la legislatie!

Multumesc domnului Stoica Radu pentru sprijinul acordat pe parcursul acestor luni cu emotii, la cat mai multi elevi admisi!

Multumesc intregii echipe Elit pentru seriozitate si profesionalism!
Vreau sa multumesc de asemenea domnului instructor Radu Stoica pentru rabdare!

13 iulie 2023
Teleaba Paraschiva si Valeanu Stefan

Multumesc scolii Elit!
Multumesc domnului Gigi si mai ales lui Claudiu care mi-a dat incredere in mine ca pot si am reusit. Recomand Scoala de soferi Elit si tot personalul de acolo!

Sunt incantat de toate cele intamplate la Scoala de soferi Elit, toata stima in special domnului Horatiu.

13 iulie 2023
Vas Cristina

Multumesc instructorului Birsan Alin pentru profesionalism!
Multumesc Scoala de soferi Elit pentru tot!

13 iulie 2023
Moldovan Tudor

Mi-a facut mare placere sa fac scoala la Elit, am intalnit doar lume faina, instructorii si personalul foarte prietenos si gata sa raspunda la orice intrebare. In mod special vreau sa ii multumesc domnului instructor Birsan Horia.

13 iulie 2023
Badea Marius

Mulțumesc mult tuturor!

11 iulie 2023
Roman Lucian

Mulțumesc întregii echipe Elit și în mod special domnului instructor Gîță Vasile care a dat dovadă de profesionalism, seriozitate și experiență, am învățat în doar 4 ședințe mai mult decât am învățat la altă școală in 15 ședințe. Vă mulțumesc și vă doresc succes în continuare!

7 iulie 2023
Craciun Larisa

Sunt profund recunoscatoare pentru toata rabdarea si toata pasiunea cu care a lucrat Alin in aceste luni de zile, dar si de tot optimismul pe care mi l-a oferit. A fost adevarata placere sa lucram impreuna si recomand cu toata inima Scoala de soferi Elit.

6 iulie 2023
Tarnacop Stefan Adrian

Doresc sa multumesc Scolii de Soferi Elit pentru toata rabdarea si perseverenta pe care o au. Ii multumesc lui nea’ Gigi pentru toata rabdarea, calmul si seriozitatea pe care o are intotdeauna! Slava lui Dumnezeu pentru toate!

6 iulie 2023
Oancea Razvan

Mulțumesc echipei Elit pentru această reușită, îi mulțumesc domnului profesor de legislație Gigi Cătălina și a domnului instructor Radu pentru înțelegere!

6 iulie 2023
Lapuste Ana

Recomand Scoala de soferi Elit pentru a lua permisul cu succes. Multumesc instructorului Stoica Radu, pentru grija avuta si pentru tot ce m-ati invatat.

6 iulie 2023
Pop Patricia

Vreau sa multumesc personalului scolii Elit pentru profesionalism si increderea acordata dar in special domnului Gigi si domnului instructor Vasile Gita! Recomand cu incredere!

6 iulie 2023
Ghisoiu Paul

Tin sa ii multumesc, in primul rand domnului, Birsan Horia pentru rabdarea si profesionalismul de care a dat dovada si pentru toate cele invatate. Multumesc scolii Elit pentru sustinerea acordata!

30 iunie 2023
Aldea Horia Tudor

Ii multumesc domnului instructor Birsan Alin pentru rabdare, profesionalism si increderea pe care mi-a acordat-o! Multumesc Elit!

29 iunie 2023
Rădulescu Oana Andreea

Mulțumesc mult echipei Elit pentru profesionalism, răbdare si tot sprijinul si ajutorul acordat. Le mulțumesc in special lui Horatiu Baltador si Marius Rădulescu.Recomand cu încredere!

29 iunie 2023
Florea Rares Pavel

Mulțumesc domnului instructor pentru răbdarea pe care a avut-o cu mine si ca m-a impins mereu de la spate.

29 iunie 2023
Maftei Catalin

reau sa multumesc echipei Elit pentru tot ajutorul si sprijinul acordat cu ajutorul lor am reusit sa trec examenul auto fara nici o dificultate. Recomand cu toata increderea!

27 iunie 2023
Catană Adelina

Recomand scoala de soferi Elit pentru profesionalism. Mașini foarte bune și instructori foarte bine pregătiți. Ii mulțumesc în special domnului instructor Gîța Vasile, fara de care nu as fi avut reusita din prima, pentru tot ceea ce m-a învățat în decursul orelor de practica, pentru răbdare și încrederea pe care mi-a acordat-o.