Intrebari frecvente - Scoala de soferi Elit
INSCRIERE

Intrebari Frecvente

Am enumerat cele mai complete si practice raspunsuri pentru cele mai comune intrebari. Daca iti putem sta la dispozitie cu mai multe informatii, expertii Scolii de soferi ELIT iti stau la dispozitie.

Ce acte sunt necesare pentru inscriere la scoala de soferi?

  • Actul de identitate;
  • Cazier judiciar(cu mentiunea pentru EXAMEN AUTO)+ sentinta definitiva daca este cazul;
  • Aviz medical si testare psihologica

Cat dureaza scoala de soferi?

In functie de cum se formeaza priceperile si deprinderile cursantului, in vederea obtinerii permisului de conducere categoria B, perioada de scolarizare dureaza minim 5 saptamani. Pentru categoria C,CE perioada este de minim 10 saptamani.

Care este perioada de valabilitate a dosarului?

Scoala de soferi este valabila 12 luni de la data absolvirii, adica de la data efectuarii ultimei sedinte de conducere.

Ce pasi urmez daca dosarul expira?

In cazul in care in perioada de valabilitate a dosarului nu se reuseste promovarea examenului teoretic sau practic, trebuie reluat obligatoriu tot procesul de intocmire a unui nou dosar de scolarizare, de pregatire teoretica si practica.

Ce trebuie sa fac daca am fost respins la proba teoretica?

In situatia in care ati fost respins la proba teoretica, va puteti reprograma oricand in intervalul de un an scurs de la momentul in care ati finalizat cursurile scolii de soferi, dar nu mai devreme de 15 zile de la data examinarii anterioare.

Ce trebuie sa fac daca am fost respins la proba practica?

Daca ati fost declarat <<respins>> la proba practica, aceasta poate fi reprogramata pentru sustinerea unei noi probe dupa o perioada de cel putin 15 zile, cu dovada care atesta efectuarea a cel putin 6 ore suplimentare de pregatire practica intr-o scoala de conducatori auto autorizata, fara a mai sustine din nou proba teoretica.